Medewerker Spoelkeuken

Wil jij werken in het gezelligste en oudste grand-café van Bakkum? Hotel Fase Fier eten & drinken zoekt een medewerker spoelkeuken die van aanpakken weet! Je gaat werken in een gezellig, divers team en draagt zorg voor schoon servies en bestek. Jij zorgt ervoor dat alle gasten blij naar huis vertrekken.

Wie ben jij?
Een echte teamplayer met twee of drie vrije avonden in de week. Je bent creatief, kan schoon werken en denkt in oplossingen. Je komt je afspraken na en geeft het goede voorbeeld. Ervaring is niet nodig.

Wie zijn wij?
Fase Fier is een warm en modern grand-café met 20 hotelkamers in Bakkum, gemeente Castricum. Al meer dan 100 jaar wordt deze zaak gerund door de familie Borst, wij zijn dan ook een echt familiebedrijf.

We bevinden ons op ongeveer 3 kilometer van het strand. In de zomer hebben we een vol terras (60 zitplaatsen) en in de winter organiseren we diverse evenementen in ons restaurant (+/- 100 zitplaatsen). Daarnaast hebben we een zaal die we verhuren voor bruiloften, condoleances, babyshowers en verjaardagsfeesten. Iedere werkdag vraagt om een andere aanpak, maar altijd staat onze gastvrijheid en professionaliteit voorop!

Wat bieden wij?

Een salaris vanaf €3,50 p.u. bruto, passend bij je leeftijd.

Een 0-uren contract voor bepaalde tijd.

Kerst en oud & nieuw vrij.

1 weekenddag vrij.

Flexibele werktijden.

Personeelskorting als je bij ons komt overnachten of eten, drinken.

Lijkt jou dit wel wat?

Stuur ons dan een mail via info@fase-fier.nl met daarin jouw CV en motivatie, of kom even bij ons langs!